top of page

De lente in je perompompom

't Is vandaag 21 maart, kalender lente! De temperatuur wil nog niet zo, maar de zon laat zich af en toe zien. En ik droom van de Spaanse zon op mijn huid, zeewindbries, flarden rumoer, slierten etenslucht, frituur, café solo: leven volop leven.

Afgelopen zondag speelde ik in de Schellensfabriek op het beroemde Eindhovense Kleurrijke festival. Een levendige set vol vuur, met alleen lekker swingende Flamenco. (Mijn Braziliaanse, klassieke en jazz-repertoire had ik thuisgelaten). Het succesnummer van die middag was de ultieme toeristenrumba Perompompero, in het Nederlands vaak verbasterd tot Perompompom (toch net iets makkelijker). Er werd zelfs meegeklapt. Lekker stevig in de maat. Ja dat is heerlijk, om zo te spelen, ritmische ondersteuning van het publiek, glimlachende gezichten, ieder met zijn eigen herinneringen aan de Spaanse zon, de liefde, of gewoon die heerlijke paëlla.

Olé!

Wil je deze blog delen? Graag.

Ik speel overal waar mooie, romantische, en gepassioneerde muziek het leven kan opfleuren!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page