top of page
Reviews gitaarlessen

Reviews Gitaarlessen

“Zeer fijne gitaarleraar ! Lessen goed voorbereid, inhoud les en nummers in overleg, betrouwbaar in afspraken. Allerbelangrijkste: lessen van Ruud zijn altijd een plezier met muziek.”

 

“Ruud Post is een zeer bekwame leraar die mij al een jaar of 10 les geeft. Eerst jazz klassiekers en daarna, nu alweer een jaar of 6 flamenco en klassieke muziek bijvoorbeeld van Villa Lobos. Ook geeft hij mijn kinderen les. Ruud is zeer geduldig met kinderen wat in ons geval goed uitkomt. Onze middelste van 12 speelt inmiddels in een band. Mooi man.

Ruud komt afspraken altijd goed na en is ook zeer goed voorbereid. Altijd.”

“Ruud is een fantastisch goede gitarist. Door de variatie van zijn vaardigheden, heb ik in vier jaar tijd heel wat geleerd.
Zowel op het gebied van klassiek, jazz, Spaans, blues, funk, pop
en nog meer, hij heeft mij vele technieken aangeleerd.
Ik kan mezelf nu echt een gitarist noemen!”

“Ruud geeft inmiddels enkele maanden wekelijks gitaarles aan 4 kinderen uit de buurt en doet dat op een zeer toegankelijke en vriendelijke wijze waardoor de kinderen zeer enthousiast zijn. Ruud laat de kinderen vanaf les 1 direct liedjes spelen wat het extra leuk maakt.”

 

“Ik neem al jarenlang gitaarlessen bij Ruud want hij neemt alle tijd voor je en maakt de lessen op maat. Ruud is ook een vriendelijke persoon en makkelijk in de omgang. Ik heb hem diverse malen schitterend zien optreden. Een aanrader!”

 

"Ruud Post is een zeer bedreven gitaar leraar, die met zijn enthousiasme weet te motiveren en met zijn humor & geduld je uiteindelijk de fijne kneepjes van het gitaarspelen weet bij te brengen!
Na jaren aanmodderen met youtube videos kom ik nu eindelijk verder met mijn gitaarspel! Hartelijk dank Ruud!"

matisse.jpg
Reviews gitaarlessen

For Joy & Happiness 

bottom of page