top of page

Reviews solo-optredens
gitaar Ruud Post

Wat een geweldige bijdrage van Ruud Post aan de Poëziemiddag op 31 januari in Eindhoven. Empathisch, sympathiek, gevarieerd en muzikaal heel passend in de ambiance en sfeer van de dag. Een geweldige muzikant, en heel toegewijd en flexibel. Sterk aanbevolen! Names de PoëzieClub Eindhoven

Bijzonder sfeervol optreden! Ruud wist precies het juiste repertoire te vinden en spelen voor onze High Tea/verjaardag in het Amstel Hotel A’dam. Hiermee gaf hij het feest een geheel eigen en extra dimensie. Ruud is een absolute aanrader en bijzonder prettig in de omgang.Wij raden iedereen aan zijn talent te boeken! 

Best show ooit! Hij is helemaal naar Leuven in België gereden en mijn huwelijksaanzoek onvergetelijk gemaakt. Sowieso een aanrader qua artiest en qua persoon om mee te werken! 

Rachelle Hardes 

Hij speelt ook magisch mooi gitaar. Als hij speelt droom je weg naar verre oorden. Vele malen van zijn virtuositeit mogen genieten! 

Ruud is een gitarist die prachtig speelt. Zijn warme, gevoelige klank raakte jaren geleden mijn hart en dat doet hij nog steeds. Bijzonder! Ruud verdient publiek dat kan luisteren en de kwaliteit van zijn spel weet te waarderen. Zijn open overleg en afstemming maakten dat wij hem vroegen te spelen bij Kunst en Allerzielen op 2 november 2013. Hij koos perfecte muziek en opende vele harten. Dank je wel Ruud.

Geplaatst door Lian van den Goorbergh, Coach in Muziek. 

Ruud heeft voor ons gespeeld tijdens een benefietmiddag van de Stichting Tibetan Childrens Fund te Helmond. Dit zegt al iets over de persoon Ruud, aardig, sociaal en bescheiden! Maar nog belangrijker is dat dit ook tot uitdrukking komt in zijn spel, hij speelt met zoveel gevoel, mooi en past zijn spel aan aan de situatie. Alleen maar complimeten dus Ruud...en je verdient het! Heel erg bedankt om deze middag, mede door jouw prachtige gitaarspel, tot een succes te maken!
Hermien Jalink, voorzitter Stichting Tibetan Childrens Fund.

 

Ik ken Ruud Post niet als leraar, maar als optredend muzikant, ik ken met name het flamenco-gedeelte. Hij speelt de flamenco op een subtiele, zachte manier, waarbij je helemaal tot rust komt. De muziek raakt je op een fijne manier, waardoor je helemaal wegzwijmelt. Hij verdient een groter podium.

 

Door Thieu Hodenius op 27/10/2018    

Contact via gig was goed. We zijn na eerste contact bij Ruud thuis geweest voor kennismaking en bespreken mogelijkheden, hierdoor hadden we een goed gevoel bij Ruud en zijn kwaliteiten. Op de avond zelf werd dit ruimschoots bevestigd. Iedereen was goed te spreken over zijn gitaarspel en de manier waarop hij de achtergrondmuziek verzorgde en inspeelde op de (gewenste) sfeer. Wij en alle aanwezigen zijn meer dan tevreden over het optreden van Ruud en bedanken hem langs deze weg nogmaals voor zijn optreden.

Door Uitgeverij Heimdahl op 15/10/2018

Sfeervol, vol passie, professionalisme en toewijding. En gewoon een sympathieke kerel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Door Theater Artemis op 10/10/2018

Het gitaar spel van Ruud is ontzettend fijn om naar te luisteren. Ruud weet met zijn muziek een goede en relaxte sfeer te creëren. Het contact met Ruud was vanaf het begin heel prettig en gemakkelijk. Hij dacht goed mee over wat er nodig was aan geluidsversterking voor de ruimte waar hij ging spelen. Ook was hij ruim van tevoren aanwezig om op te bouwen. Ruud wist goed in te spelen op de sfeer van het evenement. Hij was niet te aanwezig, maar zeker aanwezig genoeg! Ons programma liep wat uit, maar ook dit was geen probleem voor Ruud. Hij heeft tot het einde van het diner doorgespeeld. Zeker een aanrader! Bedankt Ruud!

Door Corrie Egas op 19/08/2018

Ruud is een aardig persoon en zijn muziek is erg fijn om naar te luisteren. We hadden een klein gezelschap en we hebben allen fijn genoten van zijn akoestische gitaarmuziek. Wij kijken al uit naar de volgende gig van Ruud bij ons.

Jolanda van Lith

Ruud Post speelde weer de sterren van de hemel! 

Prettig contact, fijne mens. Muzikaal zeer prettig te noemen, heel fijn als opstarten van ons evenementje.

Door Emile op 25/07/2017

    

Door Patrick van der Voort op 21/06/2017

Ruud was zoals het hoort mooi op tijd voor het optreden en het contact was prima. Zijn optreden was geweldig en kreeg veel respons bij het publiek.

Door Bertus van Hunen op 26/04/2017 

Contact was goed,duidelijk en vriendschappelijk. Alles had hij goed geregeld. Netjes op tijd en goed verzorgd. Optreden was goed, wist zich goed aan de sfeer aan te passen. Voor herhaling vatbaar. Ruud is voor vele dingen inzetbaar. 

Door Jelena Donskaia op 18/02/2017  

Deze artiest heeft 3 keer gespeeld tijdens mijn verjaardagfeedtjes. Super fijn! Hij speelt gitaar zeer professioneel en gepassioneerd. Zijn repertoire is breed en goed afgestemd op de sfeer van het feest. Ik heb mijn vrienden en kennissen geadviseerd om deze artiest uit te nodigen, wanneer ze mooie muziekale evenementen willen organiseren. Flamenco, klassieke muziek, pop liederen, Spaanse muziek etc. vormen een deel van zijn repertoire. Echt een hoog niveau!!

Door Hans F. Marijnissen, PoëzieClub Eindhoven op 17/02/2017    

Ruud is een flexibele, excellente gitarist. Zijn deelname werd hoog gewaardeerd door alle aanwezigen. Keurig op tijd, instrument en versterking prima in orde en het optreden attent. Van harte aanbevolen!

Door Hub Dohmen, Uitgeverij Heimdall op 17/02/2017  

Ruud heeft twee keer bij ons opgetreden. Zijn muziek, en performance waren telkens subliem. Zijn muziek is daarnaast heel bijzonder. Bovendien is het gewoon een toffe gozer!

matisse.jpg

For Joy & Happiness 

bottom of page