March 21, 2017

't Is vandaag 21 maart, kalender lente! De temperatuur wil nog niet zo, maar de zon laat zich af en toe zien. En ik droom van de Spaanse zon op mijn huid, zeewindbries, flarden rumoer, slierten etenslucht, frituur, café solo: leven volop leven.

Afgelopen zondag spe...

February 17, 2017

Toen er een oude Spaanse heer was overleden, vroeg zijn dochter of ik naar eigen keuze een flamenco-stuk tijdens de uitvaartplechtigheid wilde spelen. Het vurig temperament van de oude brommerige heer had hem meermalen in botsing met zijn kinderen gebracht.

Een flamenco...

Twee opnames van mijn optreden tijdens Kunst en Allerzielen 2016. De beeldkwaliteit is helaas matig, maar geven wel een indruk van het meer easy listening deel van mijn repertoire (met dank aan Ton Cornelissens voor het plak- en knipwerk).

De harmonie der sferen

Volgens...

Eens was ik uitgenodigd in een Perzisch ingerichte villa, met marmeren vloeren, grote Arabische kleden, en luxueuze loungebanken. Ik zou er spelen voor een vrie

Spelen op een Lentemarkt van een Rudolf Steiner school is voor mij een waar avontuur. Antroposofen, Rudolf Steinerianen, Vrije School-adepten, zullen ongetwijfeld houden van gewijde klassieke muziek, zo is mijn gedachtegang. Dus speel ik wat Bach en Villa Lobos. En om...

Please reload

Voor lessen, boekingen of informatie:

rupost@hotmail.com / M0634413344

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon