De lente in je perompompom

March 21, 2017

't Is vandaag 21 maart, kalender lente! De temperatuur wil nog niet zo, maar de zon laat zich af en toe zien. En ik droom van de Spaanse zon op mijn huid, zeewindbries, flarden rumoer, slierten etenslucht, frituur, café solo: leven volop leven.

 

 

 

Afgelopen zondag speelde ik in de Schellensfabriek op het beroemde Eindhovense Kleurrijke festival. Een levendige set vol vuur, met alleen lekker swingende Flamenco. (Mijn Braziliaanse, klassieke en  jazz-repertoire had ik thuisgelaten). Het succesnummer van die middag was de  ultieme toeristenrumba Perompompero, in het Nederlands vaak verbasterd tot Perompompom (toch net iets makkelijker). Er werd zelfs meegeklapt. Lekker stevig in de maat. Ja dat is heerlijk, om zo te spelen, ritmische ondersteuning van het publiek, glimlachende gezichten, ieder met zijn eigen herinneringen aan de Spaanse zon, de liefde, of  gewoon die heerlijke paëlla.

 

Olé!

 

Wil je deze blog delen? Graag.

Ik speel overal waar mooie, romantische, en gepassioneerde muziek het leven kan opfleuren!      

 

 

  

Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

December 12, 2016

October 17, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Voor lessen, boekingen of informatie:

rupost@hotmail.com / M0634413344

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon