Ruud & Blanca Luna 
IMG-20180521-WA0006.jpg

Met de fantastische zangeres Blanca Luna brengt  Ruud een zonnige mix van zijn Spaanse en Zuid-Amerikaanse repertoire aangevuld met klassiek popsongs. Van Janis Joplin tot Gyspy Kings; van Chaka Kahn tot Astrid Gilberto. 

Ruud (Spaanse gitaar) & Blanca Luna (zang, percussie en fluit) geven met hun levendige, romantische en gepassioneerde muziek een zonnige dimensie aan jouw evenement, feest, diner en borrel. 

De warme en soulvolle stem van Blanca Luna, begeleidt Ruud met melodieus, swingend, en inventief gitaarspel.

 

Blanca Luna - tevens studio- en rock-zangeres -, voelt zich ook helemaal thuis in het Spaanstalige en Braziliaanse repertoire. Ruud is een breed georiënteerde gitarist die (ook als solist) Flamenco, Zuid-Amerikaanse, Jazz-, Pop- en Klassieke muziek speelt.  

Samen creëren zij heerlijke levendige sfeervolle muziek die goed past op kleine en middelgrote podia en vaak uitmondt in een feestje.

 

Maar ook in kleinere huiskamer- en tuinsettings bijvoorbeeld als luister- of achtergrondact voelen zij zich uitstekend op hun plek. 

Puur akoestisch of met eigen versterking kunnen zij gelegenheden aan van 2 tot 150 man. In overleg en desgewenst brengen zij accenten aan in hun repertoire van drie uur muziek.    

Ruud & Blanca Luna proberen altijd binnen jouw budgettaire mogelijkheden tot een passend aanbod te komen. Reken op een bedrag tussen de 200€ en 500€. 

IMG_20180228_152754.jpg

For Joy & Happiness      

TUINCONCERT Ruud & Blanca Luna
19 september, 20.00 uur
Theaterboerderij Boeket
NEDERWEERT 
Entree 12,50
Reserveren verplicht  
kassaboeket@gmail.com
www.theaterboerderijboeket.nl

Voor lessen, boekingen of informatie:

rupost@hotmail.com / M0634413344

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon