Ruud en Paul - The Unknown Jazzlegend

SAX EN GITAAR           

Voor de insiders is saxofonist  Paul Meex een bekende naam. Jarenlang toerde hij met Big Bands over de hele wereld, was hogelijke gewaardeerd studiomuzikant en arrangeur, speelde als side musician bij artiesten van nationale en Internationale allure, van Gordon tot Al Jarreau, deed en passant ook de Herman Brood Big Band aan. 

Alhoewel Paul zich heeft teruggetrokken uit het actieve muzikantenleven, blaast hij zijn saxofoons weer graag nieuw leven in voor de kleinere gigs met Ruud, die met zijn open en warmbloedige gitaarspel (Spaanse, Braziliaanse, Jazz en Funk-invloeden) de perfecte counterpart vormt, voor het spel van Paul, die als vanouds excelleert in prachtige ballads als My Funny Valantine en in stomende Jazz-Funk nummers als Mercy, Mercy, Mercy of So What. Zijn rijke muzikale fantasie laat Paul de vrije loop in de heerlijke Bossa Nova composities van Tom Jobim.

 

Beide muzikanten hebben elkaar zowel buiten als op het podium gevonden. Als zij musiceren spat het plezier er dan ook vanaf. Een buitenkans dus, die twee op jouw feest, borrel, event of podium!

Wil je hen misschien boeken? Kijk ook op boekingsinfo.

My funny Valentine - Ruud en Paul
00:00 / 00:00
Autumn Leaves - Ruud en Paul
00:00 / 00:00
What a wonderfull world - Ruud en Paul
00:00 / 00:00
The shadow of your smile - Ruud en Paul
00:00 / 00:00
Manha de Carnaval - Ruud en Paul
00:00 / 00:00

Voor lessen, boekingen of informatie:

rupost@hotmail.com / M0634413344

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon