Gitaarles van Ruud

“Ik neem al jarenlang gitaarlessen bij Ruud want hij neemt alle tijd voor je en maakt de lessen op maat. Ruud is ook een vriendelijke persoon en makkelijk in de omgang. Ik heb hem diverse malen schitterend zien optreden. Een aanrader

Kijk naar de video van Eva die samen met Ruud 'Pirates of the Caribean' speelt. 

Waar?

Ruud geeft les in een mooie ruimte op de Generaal Bothastraat 43, Eindhoven, Stadsdeel  Tongelre.

Hij geeft ook bij jou thuis les. Bekijk reacties leerlingen.

Voor wie? 

Ben je jong of oud, ben je wel of niet rijkelijk bedeeld talent, ben je een absolute beginner of speel je al gitaar, het maakt Ruud niet uit, iedereen is bij hem welkom. Iedereen krijgt zijn eigen aanpak. Zo wordt gitaarspelen een spel van leren, ontdekken en plezier.

Lessen 

De lessen zijn wekelijks of per twee weken. Bij voorkeur op een vast tijdstip. Maar andere afspraken zijn mogelijk.

Een les duurt een half uur, maar je kunt ook langer les nemen. 

Je betaalt per les. Je hoeft dus niet vooruit te betalen. En je legt je nooit voor meer dan één les vast. Proberen kan dus altijd. Bij verhindering moet jr minimaal één dag van tevoren afzeggen.

Bij kennismakingslessen neemt Ruud altijd extra de tijd, waarvoor je niet extra betaalt.  

Tarieven

30 minuten                    -  20 E

15 minuten extra les      -   7 E

Les geven aan huis       -  5 tot 10 E meerkosten 

Eva heeft ruim 2 jaar gitaarles van Ruud. Zij is enorm muzikaal en leergierig, het is altijd een feest om haar les te geven. Aanvankelijk ging zij helemaal voor de Blues. Zij kan in een perfecte shuffle-feel heel mooie bluessoli spelen. Maar om haar rechterhandtechniek te ontwikkelen gaf ik haar ook wat klassieke stukjes van o.m. Carulli en Carcassi. Ze heeft heel hard gestudeerd om de vereiste techniek voor deze stukken onder de knie te krijgen. Snelle leerling als zij is, was dat toch even een tegenvaller. Hiervoor moest zij echt aan het werk. Maar het doorzetten heeft geloond want nu speelt zij ook deze stukken prachtig. Sterker, zij wil nu alleen nog maar Klassiek spelen. Pirates of the Caribean was een leuk tussendoortje, toch een behoorlijk pittige single-note solo met een paar lastige kleine accoorden in de hogere posities.

Wout speelt graag de blues en stukjes met een stevige rock-feel zoals dit stuk van Queen. Wout heeft een heel goed gevoel voor ritme, en speelt graag snel, dat past bij zijn temperament. Dus moet ik hem soms intomen, want als je goed wilt leren spelen moet je ook op een langzaam tempo met veel aandacht kunnen studeren. Dat pikt hij heel goed op, en dat kan hem ook van pas komen op andere gebieden in zijn leven. Inmiddels speelt Wout ook al heel behoorlijk slaggitaar. We gaan de komende tijd nog wat meer met bluessolo's en slaggitaar aan de gang, misschien ook wat fingerpicking!

IMG_20200531_164006.jpg
 
 

For Joy & Happiness

Voor lessen, boekingen of informatie:

rupost@hotmail.com / M0634413344

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon